spacer
spacer
spacer
Гуми Майстор
 

Ориентировъчни цени
Цолаж
Средно запазени
Много запазени
12
10
30
13
20
40
14
20
45
15
25
60
16
60
80
17
60
90
18
70
100
19
70
110
20
80
120
* цените са ориентировъчни и са в лева
|

КАКВО ОЗНАЧАВА  ВЪЗМОЖНОСТТА  ДА  ОБЯВИТЕ/КУПИТЕ  ГУМИ  ВТОРА  РЪКА 

Благодаря на всички, които използват "starigumiaha"! 

Като находчиви шофьори вие следите ефективността и сигурността на гумите на вашия автомобил -заменяте комплект зимни и комплект летни гуми според сезона, размествате по-износените гуми от преден на заден мост. Преди да достигнат 2,5 мм летните/ 4 мм зимните ви гуми, продавате ги и подновявате комплектите си с нови, технологично обновени модели от водещи производители.

Ние ви предоставяме възможността безплатно да обявите употребяваните си гуми. Като използвате тази възможност, вие създавате удобство за потребителите, които търсят употребявани гуми, поради кратките разстояние, на които използват автомобилите си; заради временно решение при спукана гума; или просто по икономически причини.

Едновременно с това вие се грижите за околната среда, защото допълнителният пробег на употребяваните гуми фактически води до намален отпадък, намалени емисии при преработката на отпадъка, намалени разходи на суровини и енергия за производство на нови гуми. Ако отнесем мащаба към милиони бройки употребявани гуми, то заедно с вас можем да постигнем значително подобрение за околната среда и начина на живот.

Каним ви да споделите за колко време сте продали старите си гуми, доволни ли сте от закупените гуми, препоръки и др. Пишете ни на office@gumiaha.com.

 

ВНИМАНИЕ! Пробегът на употребяваните гуми е кратък, затова проверявайте грайфера и НЕ нарушавайте законовата граница 1,6мм,  купете нови гуми. Не правете компромиси с безопасността на пътя, грижете са за себе си и за останалите участници в движението.

 

За въпроси, заличаване на погрешно въведени данни и др.пишете ни на:  

office@starigumiaha.com

 Ако желаете да публикувате рекламен банер, свържете се с нас на:

office@starigumiaha.com

 

 

 

 

 

 
spacer
spacer
spacer